El ajonjolí: Una alternativa nutricional comparando con la soya
Tallennettuna:
Päätekijä: | Dávila Rodríguez, Karen Lorena |
---|---|
Aineistotyyppi: | Opinnäyte Kirja |
Julkaistu: |
Cochabamba :
s.n
2009
|
Painos: | 1a ed.-- |
Aiheet: | |
Linkit: | http://167.157.38.5/TextosCompletos/medte/T011301093.PDF |
Tagit: |
Lisää tagi
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
|
Samankaltaisia teoksia
-
Nutrición en el deporte: un enfoque práctico
Tekijä: Burke, Louise
Julkaistu: (2015) -
Tratado de Nutrición: Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos
Tekijä: Gil Hernandez, Angel
Julkaistu: (2010) -
"Diagnostico del servicio de alimentación y nutrición en el hospital ""José de la Reza"" capinota y propuesta de una mejora"
Tekijä: Argote Sanchez, Rosmery
Julkaistu: (2006) -
Nutricion y Salud
Tekijä: Ruz, Manuel
Julkaistu: (2016) -
Nutrición y salud
Tekijä: Repullo Picasso, Rafael
Julkaistu: (2015)