Elaboración de un manual de buenas prácticas de manufactura para el servicio de alimentación del Centro Boliviano de esperanza del Municipio de Sacaba del departamento de Cochabamba, gestión 2017
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Tola Lopez, María Angelica |
---|---|
Rannpháirtithe: | Zeballos Lujan, Mariel Andrea |
Formáid: | Tráchtas LEABHAR |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Cochabamba :
s.n
2017
|
Eagrán: | 1a ed.-- |
Ábhair: | |
Rochtain ar líne: | http://167.157.38.5/TextosCompletos/medte/T011300680.PDF |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
-
diagnóstico del Funcionamiento del Servicio de Alimentación del Hospital Mexico del Municipio de Sacaba
de réir: Encinas Torrez, Wilma
Foilsithe / Cruthaithe: (2007) -
Prácticas de higiene del servicio de alimentación y nutrición del Hospital México del Municipio de Sacaba
de réir: Guzmán Mejía, Marcia Jannette
Foilsithe / Cruthaithe: (2009) -
Disminución del tiempo de cuajado de la leche pasteurizada en la elaboración del queso
de réir: Vargas Vega, Hortensia
Foilsithe / Cruthaithe: (1999) -
La Recuperación de la Familia: Relatos de Esperanza y Renovación
de réir: Minuchin, Salvador
Foilsithe / Cruthaithe: (1994) -
La salud de los jóvenes: un reto y una esperanza
Foilsithe / Cruthaithe: (1995)