Manipulación e higiene de los productos cárnicos en los mercados de abasto Calatayud y la Pampa de Cochabamba
Tallennettuna:
Päätekijä: | Céspedes G., María Antonia |
---|---|
Aineistotyyppi: | Opinnäyte Kirja |
Julkaistu: |
Cochabamba :
s.n
2009
|
Painos: | 1a ed.-- |
Aiheet: | |
Linkit: | http://167.157.38.5/TextosCompletos/medte/T011300649.PDF |
Tagit: |
Lisää tagi
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
|
Samankaltaisia teoksia
-
Gastronomia profesional: alimentos e higiene
Tekijä: Richardson, Treva M
Julkaistu: (1969) -
Anatomia fisiologia higiene
Tekijä: Desire Ch
Julkaistu: (1975) -
Evaluacion de la aplicacion de normas de higiene en la manipulacion de alimentos en el comedor de la Universidad Mayor de San Simon
Tekijä: Osinaga Camacho, Hibling
Julkaistu: (2006) -
Situación de Higiene y seguridad Ocupacional en los trabajadores de salud del Hospital Clinico Viedma Gestion 2004
Tekijä: Melgarejo Sandoval, Victor Hugo;Martinez Merida, Lic Sonia Cristina
Julkaistu: (2005) -
Higienización Alimentaria
Tekijä: Jernigan, Anna Katherine
Julkaistu: (1975)