El ajonjolí: Una alternativa nutricional comparando con la soya
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Dávila Rodríguez, Karen Lorena |
---|---|
Ձևաչափ: | Թեզիս Գիրք |
Հրապարակվել է: |
Cochabamba :
s.n
2009
|
Հրատարակություն: | 1a ed.-- |
Խորագրեր: | |
Առցանց հասանելիություն: | http://167.157.38.5/TextosCompletos/medte/T011301093.PDF |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Nutrición en el deporte: un enfoque práctico
: Burke, Louise
Հրապարակվել է: (2015) -
Tratado de Nutrición: Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos
: Gil Hernandez, Angel
Հրապարակվել է: (2010) -
"Diagnostico del servicio de alimentación y nutrición en el hospital ""José de la Reza"" capinota y propuesta de una mejora"
: Argote Sanchez, Rosmery
Հրապարակվել է: (2006) -
Nutricion y Salud
: Ruz, Manuel
Հրապարակվել է: (2016) -
Nutrición y salud
: Repullo Picasso, Rafael
Հրապարակվել է: (2015)