El ajonjolí: Una alternativa nutricional comparando con la soya
Gorde:
Egile nagusia: | Dávila Rodríguez, Karen Lorena |
---|---|
Formatua: | Thesis Liburua |
Argitaratua: |
Cochabamba :
s.n
2009
|
Edizioa: | 1a ed.-- |
Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | http://167.157.38.5/TextosCompletos/medte/T011301093.PDF |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Nutrición en el deporte: un enfoque práctico
nork: Burke, Louise
Argitaratua: (2015) -
Tratado de Nutrición: Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos
nork: Gil Hernandez, Angel
Argitaratua: (2010) -
"Diagnostico del servicio de alimentación y nutrición en el hospital ""José de la Reza"" capinota y propuesta de una mejora"
nork: Argote Sanchez, Rosmery
Argitaratua: (2006) -
Nutricion y Salud
nork: Ruz, Manuel
Argitaratua: (2016) -
Nutrición y salud
nork: Repullo Picasso, Rafael
Argitaratua: (2015)