El ajonjolí: Una alternativa nutricional comparando con la soya

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dávila Rodríguez, Karen Lorena
Format: Thesis Book
Published: Cochabamba : s.n 2009
Edition:1a ed.--
Subjects:
Online Access:http://167.157.38.5/TextosCompletos/medte/T011301093.PDF
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

MARC

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 T01-13-01093
003 FAC.MEDICINA-UMSS
005 000000.0
008 s r 001 spa d
043 |a s-bo 
082 0 |a 610 
083 0 |a MED >> 2009 >> D259e 
852 1 |h 610  |b MED >> 2009 >> D259e 
250 |a 1a ed.-- 
260 |a Cochabamba :  |b s.n  |c 2009 
300 |a 74 p. :   |b ilustabgraf ;   |c . 
502 |a Tesis  |b ^aLicenciatura  |c Universidad Mayor de San Simón. Facultad de Medicina. Carrera de Medicina.  |d 2009 
650 1 2 |a Sesamum 
650 1 2 |a Ciencias de la Nutrición 
650 1 2 |a Alimentos de Soja 
100 1 |a Dávila Rodríguez, Karen Lorena 
245 0 0 |a El ajonjolí: Una alternativa nutricional comparando con la soya  |c Dávila Rodríguez, Karen Lorena 
242 1 0 |a Sesame: A nutritional alternative compared to soy  |y en 
041 |a ^ies 
720 1 |a Claros U., Thais  |u Universidad Mayor de San Simón Facultad de Medicina. Carrera de Medicina 
876 0 0 |a T01-13-01093 
500 |a BO41TMED 
856 4 |u http://167.157.38.5/TextosCompletos/medte/T011301093.PDF   |q pdf