Efecto del cuidado alimentario en el estado nutricional de pacientes con enfermedad renal crónica en tratamiento de hemodiálisis en el Centro Hemo D
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Robles Lopez, Pamela Cinda |
---|---|
Rannpháirtithe: | Salazar Suri, Rosa |
Formáid: | Tráchtas LEABHAR |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Cochabamba :
s.n
2016
|
Eagrán: | 1a ed.-- |
Ábhair: | |
Rochtain ar líne: | http://167.157.38.5/TextosCompletos/medte/T011300667.PDF |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
-
Trastornos alimentarios
de réir: Aliaga Montilla, G. J
Foilsithe / Cruthaithe: (2002) -
Valoración del estado nutricional a personas que asisten al servicio de hemodiálisis del centro hemo D de la clínica Saavedra, Cochabamba, Bolivia. Mato-octubre 2018
de réir: Butrón, Roxana
Foilsithe / Cruthaithe: (2018) -
Trastornos alimentarios en ancianos y propuestas para mejorar su salud
de réir: Rojas Melendres, Beatriz
Foilsithe / Cruthaithe: (2006) -
Guia para evaluar el estado de nutrición
de réir: Beghim, Ivan
Foilsithe / Cruthaithe: (1989) -
Consejería nutricional comunitaria en personas con gastritis crónica de la zona sud, Tamborada-Cochabamba
de réir: Escalera Herrera. Litzy; Luna Lora, Maricela
Foilsithe / Cruthaithe: (2022)